Back in the saddle

Sice ne jako outlaw, ale stejně… (poslechnout si ho můžete.)

 

Protože takhle by to budování vivialismu nešlo. Sice se můžu vymlouvat na nedostatek technických prostředků – pořád jsem bez vlastního notebooku, na velkém PC moc psát nemůžu, protože tamní klávesnice zní jako palba z kulometu, zvlášť když se rozjedu a tenhle dědův stařeček nemůžu mít půjčený věčně – ale když se chce, všechno jde, kdo chce hledá způsoby, a tak dále…

 

Jenže tak jako tak se toho teď moc nedělo. Přečetla jsem za poslední měsíc hromadu knih (když to spočtu, něco ke třicítce, sakra, jak to stíhám?), nachodily jsme s Áďou spoustu kilometrů a trochu jsem i pracovala, ale kreslení a psaní plus mínus nic. O bicích už radši nemluvě.

Dobře, nějak jsem doplácala příspěvek do kočičí literární soutěže. Jenže z toho jsem spíš rozpačitá, než spokojená, potřebovalo by to ještě na tom máknout a to dost. Ale holt to budu muset nechat na později, výsledek třeba hodím sem… uvivím.

Jo, a dorazila jsem titulní stranu pro podmořský komix. Za nadpis vděčím Moonrootovihttps://www.facebook.com/MoonrootPhotography?fref=ts - mimochodem doporučuji k prohlédnutí.

A za připomínky, které mě k finální verzi dovedly, všem ostatním.

Klubíčko – komix z Podmoří

Ještě mi zbývá nakreslit jedenáct stran, i když ty už nebudou barevné (aspoň to neplánuju). Jestli si chcete mezitím přečíst povídku, nebo vás zajímá, o co se vlastně jedná, doporučuju se podívat k Temnářce (a hledejte, hledejte, cestou objevíte i další zajímavý články, hahaha!) – PODMOŘÍ.

 

Jinak bych teď ráda postupně zrecenzovala aspoň ty nejzajímavější z knížek, který jsem zhltala. A táhne mě to zase začít dělat na bandzoňáckém výběru. V hlavě mi ještě vrtá nějaké psaní, tentokrát nefantastické, spíš něco ve stylu Betty McDonaldové a jejích nezapomenutelných memoárů… No, což, taky uvivím.

V nejbližší době se moc těším na Drbací a čtecí sraz číslo dvě, na všechny, které tam uvidím a na Prahu a vůbec.

Pilně spořím, abych mohla pořídit vlastní stroj a zase se pustit do psaní a hlavně už dorazit mamuta a začít otravovat vydavatele.

A zase pořádně spravovat tohle blogový království, aby se neproměnilo v pustinu. :)

1 reakce v článku “Back in the saddle”

Komentovat

Prodejní galerie Viviany Stellaty
Prodejní galerie Viviany Stellaty
counter