Dobré zprávy 1

Veselá piraňa. Sežere vás s úsměvem.

 

Tak, inspirovala jsem se u Cirrat a jejího projektu padesát dva. Že do toho půjdu, jsem se rozhodla zhruba ve chvíli, kdy jsem měla plný zuby špatnejch, tragickejch, nebo i poplašnejch zpráv odevšad, který se ke mě sice přes televizi nedostanou, ale narážím do nich na FB a blozích. Takže sem v rámci pozitivního myšlení hodím každej tejden deset věcí, které mi zvedly náladu, potěšily mě, vrátily mi víru v lidstvo a tak vůbec.

Možná to nevydržím, ale myslím, že jestli jo, tak to bude mít přínos hlavně pro mě. Když budu mít pocit, že mě zrovna přejel plně naloženej hovnocuc, prostě sem mrknu a hotovo. :D

A jedem…

1. Napsala jsem tenhle týden blogovou povídku (Female Business) a pohnula jsem s jednou rozepsanou věcí. Rozhodla jsem se ji ale nechat pořádně uzrát, takže letos CKČ nehrozí. A tudíž bych taky, až tu věc dorazím aspoň nahrubo, mohla přistoupit k doražení mamuta! Hurá!

2. Byla jsem na druhém setkání kurzu podnikavých žen, dozvěděla jsem se spoustu zajímavejch věcí a zase si o něco víc věřím. Sobě, i tomu, že vážně něco rozjedu, nebo aspoň najdu nějakou fajn práci.

3. Áďa byla s dětmi v dětském koutku, poprvé ji hlídal někdo cizí, mimo smečku, a zvládla to skoro bez ztráty kytičky. Jen s jednou menší krizí uprostřed, kterou se podařilo hned zažehnat.

4. Sice klasicky nestíhám, ale pomalu se učím stanovovat si priority, takže se necejtím provinile, když je mi večer blbě a potřebuju jít spát dřív. Prostě jdu.

5. Přečetla jsem tři knížky, jedna z nich byla opět spíš odstrašujícím případem, ale právě proto jsem se u ní bavila, další byla drsná a smutná a třetí severská krimi, co mě nijak zvlášť nezaujala. Ještě na ně možná písnu nějaký recenze, když budu mít náladu.

6. Áďa začíná víc „kreslit“ (i když teda počmárat svrchu Vendelínu mi nemusela, ale asi prostě abstrakce, žejo), vydrží dýl u knížky, když jí čtu a pomáhá mi mejt nádobí – sice je to svým způsobem otravný a kontraproduktivní, ale mám naději, že za chvíli jí tuhle povinnost budu moci svěřit. Zlý smích! :D

7. Atopickej exém se odmítá vzdát, ale ustupuje, a já mám pořád ještě k dispozici rozsáhlý arsenál mastí a vůbec…

8. Objevila jsem fajn „psací“ muziku – Blackmill.

9. Útočí na mě podzimní deprese, ale nepouštím si ji k tělu.

10. G. s dědou spravili topení na záchodě, takže už neteče. Když ho děda nesl nahoru, nakapal po chodbě a schodech nějakej černej sajrajt, a mě to donutilo konečně umejt podlahu! Ha! :D

 

A napsala jsem celej tenhle seznam. Přitom jsem si myslela, že deset věcí absolutně nemůžu vymyslet. :)

Komentovat

Prodejní galerie Viviany Stellaty
Prodejní galerie Viviany Stellaty
counter