Technická, technická!

Už tu pár dní, aspoň v duchu, pobíhám kolem, dělám z rukou téčko a volám… přesně to, co je v nadpisu článku. :)

A až teď jsem se dokopala jej napsat… najdete v něm: uklidnění (nebo možná zklamání), že jsem ještě naživu, nějaký ten předběžný plán, co se tu objeví v dalších dnech, a taky novinku ohledně románu – nevím, jestli pozitivní. :)

Žiju.

Ano, Vivík neumřel, neemigroval do KLDR, ani si za trest neodpojil internety.

Vlastně jsem posledních několik dní spíš měla takovou nějakou morální kocovinu, ještě, přetrvávající i poté, co ta skutečná odezněla. Holt jsem pako a vůbec, ale neměla jsem moc náladu cokoli vymejšlet, beztak by to bylo jen takový, aby tu něco bylo.

Plánuju.

A to konkrétně: zítra další bandzone výběr. Nejspíš překvapí i mě, protože ještě netuším, co do něj vyberu… ale začínám se na to těšit. :) O víkendu konečně plánuju sepsat nějakou tu buchňánkovinu, Ádin fanklub už jsem zanedbávala dost. A ještě se dočkáte nějaké vykopávkové povídky, jen nejspíš už začnu trochu upravovat i ty… :)  Aha, nemluvím o Únosci… jak to? No, tak:

Měním plány.

Nejen proto, že jsem sehnala úžasnou novou betačtenářku, a začínám ještě ke všem těm probíhajícím překopávkám zvažovat zase koncept od první kapitoly (a minimálně úvod změním rozhodně). Možná to vypadá, že už mi celý ten projekt přerůstá přes hlavu, ale já ho krotím! Dokonce stíhám dělat i jiný věci, a včerajsem zvládla zavřít Word a odejít z psacího doupěte do pelechu před půlnocí!

Dobře, ale co z toho plyne. Prostě to, že tady na blogu už se další kapitoly neobjeví. Těch několik lidí, kteří čtou a pomáhají, dostává  svoje dávky Krísovin ve wordu, pdf a podobně, a tady mi ze vší té fušky kolem stejně nic nevyplývalo…

Možná jsem zlá a hnusná, něco jsem slíbila, a teď to neplním… ale myslím, že už to tu stejně zajímalo jen naprosté minimum lidí.

A pokud jsi jeden z nich, stačí mi koneckonců napsat, a já ti další části budu posílat taky… jenom za ně chci… poznámky. Jsem to ale zištník… Ale nechci žádnou obsáhlou kritiku, jen reakce, dojmy, cokoli. Takže se klidně ozvi, ty imaginární čtenáři. Jinak prostě šlus. :)

Jó, a kreslím!

Málem bych zapomněla. Práce na tom morfiáckým obalu se nějak rozkošatěla, taky… zjistila jsem, že první verze byla v podstatě úplně mimo, teď dělám na dalších návrzích, ale začíná se něco celkem slibně rýsovat, asi se mi to bude líbit. :)

A ilustrace k písničce pro Pavla už je taky skoro hotová.

Pak mám v plánu vrhnout se na ilustraci k povídce pro Sikara

A dál? Nevím… napadá vás něco? :D

 

BTW, v zajímavých odkazech se brzy objeví dalších pár odkazů na zajímavé blogy, tentokrát co se psaní a fantasy týče. Už jsem to tam taky docela zanedbávala, a objevila jsem spoustu nových lovišť! :)

Komentovat

Prodejní galerie Viviany Stellaty
Prodejní galerie Viviany Stellaty
counter