Dobré zprávy 3-4

Jsem zpozdilec zpozdilá, takže nezdržuju, jdu na to (já vím, šidím mělo by jich být dvacet. Příště se polepším):

1. Ze sovince ke mě doputoval malý alenáš, totiž tabletek. Ta zdrobnělina je na místě, je malinkej, ale zase se na něm můžu naučit základy a pak jej poslat dál. Moc mě to potěšilo, takový předvoj Otce Prasátek. Děkuji ještě jednou Sově.

2. Podařilo se mi celkem bezbolestně odbourat kafování. Jako ano, nejspíš si sem tam někde (hlavně na kurzech :D ) ještě kafe dám, ale doma už se jím prolejvat nemusím, s čímž nejspíš taky souvisí to, že jsem se (doufám definitivně) zbavila těch úpornejch bolestí nějakejch neidentifikovanejch drůbků.

3. Díky Lúmenn se mi podařilo včas a vpořádku odeslat povídku do CKČ. Takže už mě čeká jen nějakýho půl roku (ne-li víc) těšení se a zvědavění, jak dopadne. Držím si palce.

4. A přečetla jsem si Cirratí dílo a bavilo mě, vážně fajn počtení…

5. Nakreslila jsem si jen tak pro radost Jelení bohyni (článek jen o kousek níž) a vypadá to, že možná stihnu i dodělat „oficiální“ kreslicí resty.

Následující dobré zprávy všechny souvisí s touto sobotou, takže:

6. Přes všechny překážky a nepřízeň osudu jsem dorazila na Minicon!

7. V Žoldnéřích se Louže a kameny umístily na třetím místě (z celkově pětasedmdesáti povídek, to by šlo).

8. Áďa nic nerozbila, nikoho nezranila a nezpůsobila škandál – nepočítám fikaný pokus o krádež křišťálu Františky Vrbenské, ale fígl je fígl, to se nedá nic dělat.

9. A dostala jsem z Michaela Bronce mlhavý, leč přece jen příslib, že si na jaře udělá chvíli a podívá se na učesaného mamuta. Yay!

10. Tudíž jsem hned v neděli večer slavnostně otevřela nejen medovinu, ale hlavně i složku s mamutími součástkami a pustila jsem se do práce. Ko-neč-ně!

 

Další dobré zprávy budou tentokrát doufám následovat přesně za týden, přes víkend se koná pečení u mé milované sestřičky, a tudíž se k sepisování dostanu zas až v pondělí… ale aspoň toho stihnu víc nastřádat.

 

Komentovat

Prodejní galerie Viviany Stellaty
Prodejní galerie Viviany Stellaty
counter