Pozitivník 3

Tak jsem se k tomu při pondělku zase dohrabala. :) A jdu rovnou na věc.

1. KONEČNĚ jsem se doopravdy pustila do té zásadní opravy mamuta, aka románu. Muselo to dozrát, ale dneska jsem po návratu z kapačky ani nemohla zachrout, jak jsem plánovala, začala jsem překopávat. Mám naději, že to dorazím.

2. Druhý pozitivum se taky týče psaní. Myslela jsem, že budu muset letos Halmochron vynechat, ale nakonec mi v noci vyklíčila v palici prakticky hotová povivídka. Sice jsem díky tomu spala asi pět hodin, ale to nevadí, nějak to doženu. Teď ještě napsat to, dokud je to teplý…

3. Pořád mám krátkej dech a občas si musím zakašlat, ale celkově se po zdravotní stránce lepším, už se nedusím, když jdu na záchod (i když po vylezení schodů jo, ale jedno po druhým, hezky jedno po druhým).

4. Samé bezva čtecí zážitky v poslední době. Dobrodruh od Leonarda Medka, Modrá luna čarodějů, Rudý měsíc války od Jana Dobiáše, povídka Každý máme svoje mouchy od Sikara/Karla Doležala v XB1 (i ostatní v témže periodiku) a povídka Píšťalka od Venduly Brunhoferové v Pevnosti… a pomalu se prokousávám Společenstvem Pevnosti. :) Jo, a včera mi udělal radost Lišák z Fox Empire, když mi dal k betaření svoje dílko… nevím, jestli je úchylné napsat, že jsem se u něj dobře bavila, ale každopádně se mi výborně četlo.

5. Jo, a i když jsem nečekala nic jinýho, stejně mám radost z toho, že vlče už nehorečkuje a mluví a vůbec je čilé, ač kašlající.

Komentovat

Prodejní galerie Viviany Stellaty
Prodejní galerie Viviany Stellaty
counter