Dobré zprávy 5

Tak, zase jdu otravovat s trochou sluníčkového optimismu a vůbec… :D

  • Minulé pondělí a předsunutý kurz Podnikavek. Sice jsem tam dorazila rovnou z nemocnice, kde jsem na čtrnáct dní dostala na nohu past na medvědy, neboli ortézu, ale celkově to bylo bezvadný. A hlavně drbárna na dvoře – kuřácké skupinky jsou prostě takovým zdrojem informací a sociální interakce, že i kdybych jednou zahodila i e-cigáro, budu chodit stejně a předstírat, že kouřím. :) Dozvěděla jsem se, jak souvisí vnější kotník s ledvinama a co znamenají nemocné ledviny a vůbec. Docela to do sebe všechno zapadlo. :)
  • Povzbuzená Mimoconem, pustila jsem se konečně do posledních úprav mamuta. Jak bych to řekla: vážně je to jako přehazovat hromadu písku vidličkou, ale hrozně mě to baví a zase jsem se do toho zažrala skoro až moc.
  • Dokopala jsem se zase trochu pohnout s jednou ilustrátorskou záležitostí, takže se mi i v tomhle ohledu trochu ulevilo.
  • Na velkolepé pečení cukroví u Karla (jakože ségry) jsme sice s vlčetem nedorazily, protože v sobotu ráno se odněkud záhadně objevila horečka a i když zase stejně záhadně zmizela, už se to nedalo, ale stavila se tu včera Odo s Lukášem a dovezli nám krabici ňaminek a byla s nima sranda. :)
  • Objevili jsme se vzájemně s jedním lišákem, v záležitosti vzájemného betaření. Jeho blog kdyžtak doporučuji ctěné pozornosti: http://redfox222.blogspot.cz/
  • Domácí pohoda minulý týden dosahovala až stoprocentního stavu! Z vlčete se sice stal děsnej mamánek a odmítá beze mě jít ven, ale zase je každým dnem chytřejší a samostatnější.
  • Dárky na prasečnice už mám skoro po kupě. A účet krásně čistej a vymetenej… :D
  • Venku je přesně takový počasí, jaký potřebuju do nálady v románu. Takže ta práce odsejpá skoro sama.
  • S mámou budeme mít nejspíš společnou mentorku a ta paní vypadá moc sympaticky. Už se těším na další kurzy…
  • Sice vůbec netuším, jak se mi to povedlo, ale za poslední měsíc nebo tak nějak jsem shodila pár kil… taky jsem přestala pít kafe – jestli jednou zase začnu, tak jen nějaký fakt dobrý a jednou denně – a i když se mi po něm občas zasteskne, fyzicky se cítím o moc líp. :)

Tak, už se těším na tenhle týden. A co v poslední době potěšilo vás?

2 reakcí v článku “Dobré zprávy 5”

  • Tyto Alba napsal:

    Hurá, pozitivní příspěvek je tu! Takže za mně:

    Našla jsem svoje starý heslo na LJ, podařilo se mi ho zprovoznit a přihlásit se, a teď mi zbývá přečíst tu sáhodlouhou tolkienovskou fanfikci, kterou tam mezitím napostoval kamarád. Tolik k dlouhým zimním večerům.

    Výtvarné práce s tabletem jdou líp, než jsem čekala (a taky jsem nečekala, že mě to bude tak bavit). Až já budu velká, bude ze mě ilustrátor! Ten od Adobe.

    I v exilu se občas dějí vtipné věci. Například hoří odpadkový koš.

    A víc toho nedám, ani kdybych se na hlavu stavěla!

  • redfox napsal:

    Díky za reklamu :-P Jak to bude možné, vrátím ti to ;)

Komentovat

Prodejní galerie Viviany Stellaty
Prodejní galerie Viviany Stellaty
counter